AERO 2018

Na veletrhu AERO 2018 ve Friedrichshafenu představila společnost MGM COMPRO na stánku největšího vystavovatele 6 elektrických letadel a vyhrála E-FLIGHT AWARD 2018!

O AERO FRIEDRICHSHAFEN

Pro MGM COMPRO se stalo tradicí být každý rok součástí AERO FRIEDRICHSHAFEN. AERO představuje svět letu a v roce 2018 se jednalo o 26. ročník této akce. Akce se konala na výstavišti Friedrichshafen od 18. dubna do 21. dubna.

AERO 2018 bylo naplněno celou řadou letových témat, která byla zakončena avionikou a pohonnými systémy, dodávkami pilotů a nabídkami kurzů leteckého výcviku. Produkty a služby, které během výstavy představilo více než 700 vystavovatelů z celého světa, zahrnují více než 300 letadel a pokrývají celou škálu od kluzáků a lehkých letadel až po velká letadla, střední obchodní trysky a vrtulníky.

AERO vede veletrh pro všeobecné letectví. Když říkáme vede, opravdu to myslíme vážně. Proč? Hlavně proto, že AERO hostí více než 700 vystavovatelů z 38 zemí, nabízí 12 výstavních hal plus statické expozice, 2 foyer a dosud jsme nezmínili nádhernou celkovou plochu 105 000 m2.

MGM COMPRO ZÍSKAL OCENĚNÍ E-FLIGHT 2018!

Na veletrhu AERO 2018 ve Friedrichshafenu představila společnost MGM COMPRO 6 elektrických letadel na stánku největšího vystavovatele veletrhu. Jako třešnička na dortu MGM COMPRO vyhrává E-FLIGHT AWARD 2018! Chcete-li zobrazit více, klikněte sem.

Těšíme se na další rok

Bylo nám velkým potěšením být součástí této speciální akce, která každoročně zvyšuje její standardy. Těšíme se, až se příští rok zúčastníme a budeme pokračovat v naší tradici. Pokud byste chtěli vidět více z atmosféry akce, připravili jsme pro vás krátké video, které najdete na konci tohoto článku.

Doporučené články

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Inovativní spojení spalovacího motoru a moderního elektromotoru pro ultralehká letadla, posouvá hranice efektivity a ekologie v leteckém průmyslu. Hybridní jednotka se vyznačuje snížením spotřeby paliva a emisí, ale také nízkými provozními náklady a zvýšenou bezpečností. Sestavená z výkonného a lehkého spalovacího motoru, moderního elektromotoru a komplexního bateriového systému s chladícími systémy, představuje novou éru letectví, spojující výkon a udržitelnost.

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Nejdůležitější strojařský veletrh v zemi se jako obvykle konal v říjnu letošního roku na brněnských veletrzích. Letos jsme se jej zúčastnili i my s naším novým projektem v rámci České národní expozice.

PARIS AIR SHOW 2023

PARIS AIR SHOW 2023

Letos v červnu proběhl nejdůležitější event v oblasti leteckého průmyslu. Je to měsíc, který patřil největší letecké akci na světě – Paris Air Show. MGM Compro bylo u toho a níže vám přináší report.

Zůstaňte v obraze: Přihlaste se k odběru novinek MGM COMPRO

Poslední dobou se toho děje na poli speciální elektroniky a elektromobility poměrně hodně, proto bychom vás rádi informovali o tom nejdůležitějším.
Naším cílem je infomovat vás o mezinárodních akcích, průmyslových aplikacích a výzkumných programech.

Partneři

Airbus
Nasa
Galactic
Siemens
Bell
Kontakt