EUROSATORY 2022

EUROSATORY 2022

Společnost MGM COMPRO znovu navštívila veletrh obranného a bezpečnostního průmyslu EUROSATORY 2022 v Paříži, kde jsme s partnery debatovaly nad novinkami tohoto průmyslového odvětví.

MGM COMPRO se opět zúčastnila největšího evropského vojenského veletrhu EUROSATORY 2022. Tato akce se koná každé dva roky a naše společnost je na ní vždy přítomna, aby se seznámila s novinkami v oblasti vojenských technologií a setkala se s našimi zákazníky a partnery.


Letošní ročník přinesl mnoho novinek a změn. Důraz byl kladen na využití taktických autonomních bezpilotních letounů,které se v současných konfliktech ukázaly jako velmi účinné. Drony se většinou používají k mapování, ale představeny byly i větší typy, které jsou schopny dopravovat náklad na konkrétní místo a plnit i další úkoly.


Doporučené články

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Inovativní spojení spalovacího motoru a moderního elektromotoru pro ultralehká letadla, posouvá hranice efektivity a ekologie v leteckém průmyslu. Hybridní jednotka se vyznačuje snížením spotřeby paliva a emisí, ale také nízkými provozními náklady a zvýšenou bezpečností. Sestavená z výkonného a lehkého spalovacího motoru, moderního elektromotoru a komplexního bateriového systému s chladícími systémy, představuje novou éru letectví, spojující výkon a udržitelnost.

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Nejdůležitější strojařský veletrh v zemi se jako obvykle konal v říjnu letošního roku na brněnských veletrzích. Letos jsme se jej zúčastnili i my s naším novým projektem v rámci České národní expozice.

PARIS AIR SHOW 2023

PARIS AIR SHOW 2023

Letos v červnu proběhl nejdůležitější event v oblasti leteckého průmyslu. Je to měsíc, který patřil největší letecké akci na světě – Paris Air Show. MGM Compro bylo u toho a níže vám přináší report.

Zůstaňte v obraze: Přihlaste se k odběru novinek MGM COMPRO

Poslední dobou se toho děje na poli speciální elektroniky a elektromobility poměrně hodně, proto bychom vás rádi informovali o tom nejdůležitějším.
Naším cílem je infomovat vás o mezinárodních akcích, průmyslových aplikacích a výzkumných programech.

Partneři

Airbus
Nasa
Galactic
Siemens
Bell
Kontakt