MGM COMPRO osloví studenty na Business day 2022 UTB ve Zlíně

V rámci naší společnosti chceme nabízet příležitosti mladým, schopným a talentovaným lidem, i proto se letos MGM COMPRO zúčastní veletrhu pracovních příležitostí BUSINESS DAY na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

V MGM COMPRO si stojíme za tím, že jsou to právě studenti nebo absolventi VŠ, kdo velmi často přichází s novými nápady a inovacemi v oblasti technologií. Tyto inovace jsou zároveň pevnou součástí filozofie naší společnosti, a protože v současné době nabízíme několik pracovních pozic vhodných pro tuto skupinu lidí, rozhodli jsme se zúčastnit veletrhu pracovních příležitostí BUSINESS DAY na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.

Mgm compro -Business day UTB Zlín

CO JE TO BUSINESS DAY?

Business day je každoroční akce pořádaná Univerzitou Tomáše Bati ve spolupráci se Studentskou unií UTB a Job centrem UTB. Samotná událost obvykle probíhá jako tradiční veletrh práce – jen s tím rozdílem, že valná většina účastníků jsou vždy studenti nebo absolventi univerzity.

Akce dává unikátní možnost jak návštěvníkům, tak i firmám vzájemně si na sebe vyměnit kontakty. Studentům a absolventům také samotný Business day nabízí skvělou možnost získat základní přehled o trhu práce v oborech, které studují nebo vystudovali.

MGM COMPRO na BUSINESS DAY

Budeme určitě rádi, když navštívíte náš stánek. Najdete nás v Kongresovém centru (po levé straně, u hlavního pódia). Na místě krom klasických brožur a letáků najdete také několik zástupců MGM COMPRO. Ti vám rádi poradí a pomohou s čímkoliv, co by vás ohledně naší společnosti nebo nabízených pozic zajímalo.

KDE A KDY? 

BUSINESS DAY proběhne příští týden v úterý (1. listopadu) na Rektorátu UTB a v přilehlé budově Kongresového centra ve Zlíně. Akce bude probíhat od 9:00 do 15:00.

Doporučené články

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Inovativní spojení spalovacího motoru a moderního elektromotoru pro ultralehká letadla, posouvá hranice efektivity a ekologie v leteckém průmyslu. Hybridní jednotka se vyznačuje snížením spotřeby paliva a emisí, ale také nízkými provozními náklady a zvýšenou bezpečností. Sestavená z výkonného a lehkého spalovacího motoru, moderního elektromotoru a komplexního bateriového systému s chladícími systémy, představuje novou éru letectví, spojující výkon a udržitelnost.

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Nejdůležitější strojařský veletrh v zemi se jako obvykle konal v říjnu letošního roku na brněnských veletrzích. Letos jsme se jej zúčastnili i my s naším novým projektem v rámci České národní expozice.

PARIS AIR SHOW 2023

PARIS AIR SHOW 2023

Letos v červnu proběhl nejdůležitější event v oblasti leteckého průmyslu. Je to měsíc, který patřil největší letecké akci na světě – Paris Air Show. MGM Compro bylo u toho a níže vám přináší report.

Zůstaňte v obraze: Přihlaste se k odběru novinek MGM COMPRO

Poslední dobou se toho děje na poli speciální elektroniky a elektromobility poměrně hodně, proto bychom vás rádi informovali o tom nejdůležitějším.
Naším cílem je infomovat vás o mezinárodních akcích, průmyslových aplikacích a výzkumných programech.

Partneři

Airbus
Nasa
Galactic
Siemens
Bell
Kontakt