Salone Nautico

SALONE NAUTICO 2022

MGM COMPRO využilo příležitosti zúčastnit se mezinárodního veletrhu Salone Nautico 2022, jehož hlavním cílem je propagace námořní kultury a cestovního ruchu a rozvoj lodního průmyslu.

MGM COMPRO se poprvé zúčastnila jedné z největších výstav lodí v Evropě s názvem Salone Nautico 2022, která se konala v Janově, Itálie. Tato výstava lodí patří rozhodně k těm nejznámějším a splnila přesně ta očekávání, která jsme jako vystavovatelé měli. Salone Nautico je fantastická událost, která letos přivedla pod jednu střechu velké množství výrobců a designérů lodí.

My v MGM COMPRO jsme měli fantastickou příležitost setkat se a diskutovat o rozsáhlých možnostech, jak můžeme spolupracovat s výrobci lodí na vývoji budoucí generace elektrických pohonných systémů, abychom vyhověli přísným předpisům, které budou v příštích letech uvedeny na trh.

Ani letos jsme na stánku nebyli sami, připojil se k nám Czech Marine Cluster. MGM COMPRO je zakládajícím členem tohoto klastru, jehož hlavním cílem je poskytovat komunikační zázemí svým členům, mezi které patří společnosti působící v lodním průmyslu po celé České republice. Základním důvodem vzniku klastru byla podpora rozvoje spolupráce mezi společnostmi působícími v lodním průmyslu.

V MGM COMPRO se těšíme, že brzy představíme naši novou generaci technologií v námořním průmyslu. A také se těšíme na další ročníky veletrhu Salone Nautico.

Doporučené články

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Inovativní spojení spalovacího motoru a moderního elektromotoru pro ultralehká letadla, posouvá hranice efektivity a ekologie v leteckém průmyslu. Hybridní jednotka se vyznačuje snížením spotřeby paliva a emisí, ale také nízkými provozními náklady a zvýšenou bezpečností. Sestavená z výkonného a lehkého spalovacího motoru, moderního elektromotoru a komplexního bateriového systému s chladícími systémy, představuje novou éru letectví, spojující výkon a udržitelnost.

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Nejdůležitější strojařský veletrh v zemi se jako obvykle konal v říjnu letošního roku na brněnských veletrzích. Letos jsme se jej zúčastnili i my s naším novým projektem v rámci České národní expozice.

PARIS AIR SHOW 2023

PARIS AIR SHOW 2023

Letos v červnu proběhl nejdůležitější event v oblasti leteckého průmyslu. Je to měsíc, který patřil největší letecké akci na světě – Paris Air Show. MGM Compro bylo u toho a níže vám přináší report.

Zůstaňte v obraze: Přihlaste se k odběru novinek MGM COMPRO

Poslední dobou se toho děje na poli speciální elektroniky a elektromobility poměrně hodně, proto bychom vás rádi informovali o tom nejdůležitějším.
Naším cílem je infomovat vás o mezinárodních akcích, průmyslových aplikacích a výzkumných programech.

Partneři

Airbus
Nasa
Galactic
Siemens
Bell
Kontakt