navigátor zatížení spolupráce mgm compro a vita inclinata

Vita Inclinata dbá na bezpečnost a zvyšuje efektivitu práce

Další přínosná spolupráce se společností Vita Inclinata na projektu, který může v budoucnosti pomoc přispět k bezpečnějším a efektivnějším pracovním podmínkám díky jejich novému stabilizačnímu systému.

Společnost Vita Inclinata rozšiřuje svůj sortiment výrobků a my jsme hrdí na to, že jsme již několik let jejím oficiálním dodavatelem regulátorů otáček. Všechny naše regulátory jsou přizpůsobeny jejich požadavkům a mají speciální úpravy firmwaru pro dosažení nejlepšího a nejefektivnějšího výkonu.

Společnost Vita Inclinata je známá svým záchranným systémem, který se využívá na pomoc lidem v kritických situacích pro záchranu lidského života. Tentokrát bychom vám rádi představili jejich další výrobek, a to stabilizační systém.

Efektivní a bezpečný stabilizátor nákladu s mnoha funkcemi

Stabilizační systém je systém s robustní stabilizací vyrobený pro jeřáby, díky kterému je navigace nákladu rychlejší, bezpečnější a mnohem přesnější. Montuje se na rozpěrné tyče a je určen pro větší zatížení do 39,000 kilogramů.

Jednou z jeho velkých výhod je funkce „držení pozice„. Tato funkce udržuje břemeno stabilní v předem nastavené orientaci, zatímco vítr nebo otáčení na něj nemají žádný vliv. Mezi výhody patří možnost průběžné kalibrace zátěže nebo možnosti konfigurace 20-40 tun. Přesnost a ovládání břemen pomocí snadno ovladatelného přívěsu jsou hlavními výhodami pro firmy, které chtějí zajistit bezpečnost svých pracovníků. Caleb Carr, generální ředitel a zakladatel společnosti Vita Inclinata, uvedl, že tato technologie se v současné době využívá v Dubaji. Zmínil také, že v New Yorku se státní regulační orgány snaží zajistit, aby stabilizační systém břemene byl využíván na každém jeřábu. Stabilizační systém šetří čas a zlepšuje bezpečnostní pracovní podmínky pro všechny pracovníky v okolí.

Bezpečnost je prioritou číslo 1.

Pokud se chcete o stabilizačním systému dozvědět více, neváhejte navštívit oficiální webové stránky Vita Inclinata.

vita load navigator

Doporučené články

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Inovativní spojení spalovacího motoru a moderního elektromotoru pro ultralehká letadla, posouvá hranice efektivity a ekologie v leteckém průmyslu. Hybridní jednotka se vyznačuje snížením spotřeby paliva a emisí, ale také nízkými provozními náklady a zvýšenou bezpečností. Sestavená z výkonného a lehkého spalovacího motoru, moderního elektromotoru a komplexního bateriového systému s chladícími systémy, představuje novou éru letectví, spojující výkon a udržitelnost.

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Nejdůležitější strojařský veletrh v zemi se jako obvykle konal v říjnu letošního roku na brněnských veletrzích. Letos jsme se jej zúčastnili i my s naším novým projektem v rámci České národní expozice.

PARIS AIR SHOW 2023

PARIS AIR SHOW 2023

Letos v červnu proběhl nejdůležitější event v oblasti leteckého průmyslu. Je to měsíc, který patřil největší letecké akci na světě – Paris Air Show. MGM Compro bylo u toho a níže vám přináší report.

Zůstaňte v obraze: Přihlaste se k odběru novinek MGM COMPRO

Poslední dobou se toho děje na poli speciální elektroniky a elektromobility poměrně hodně, proto bychom vás rádi informovali o tom nejdůležitějším.
Naším cílem je infomovat vás o mezinárodních akcích, průmyslových aplikacích a výzkumných programech.

Partneři

Airbus
Nasa
Galactic
Siemens
Bell
Kontakt