Waterrebels surf

Posouváme hranice surfování s Waterrebels

Projekt, který posouvá hranice surfingu díky novému elektrickému surfu od společnosti Waterrebels ve spolupráci s pohonným systémem od společnosti MGM COMPRO.

Elektrický pohon, zejména od MGM COMPRO, lze najít v různých projektech a aplikacích, jako jsou elektrická letadla, drony, letecké taxíky, bezpilotní vozidla, elektrické čluny a surfovací prkna. Náš partner Waterrebels zná svůj cíl a usiluje o jedinečné surfovací prkno, které vám umožní surfovat kdykoli a kdekoli. MGM COMPRO je dodavatelem kompletního pohonného systému a je rádo, že může posouvat hranice vodních sportů.

„Je to chytré, je to elektrické, je to jako nic předtím“

Toto elektrické surfovací prkno je skutečným rebelem, který dává uživatelům možnost surfovat jako nikdy předtím. Je to nejchytřejší elektrické surfovací prkno, které nabízí dobu jízdy 40 až 55 minut v závislosti na uživatelském nastavení a dosahuje maximální rychlosti až 60 km/h. Jeho revoluční konstrukce využívá zcela ručně vyrobený trup z uhlíkových vláken a patentovaný design ve tvaru písmene X na horní straně. Bude k dispozici v několika barvách spolu s jedinečnými funkcemi. Design Waterrebels však není všechno, a proto je zásadní správné nastavení výkonu, který zajišťuje speciálně navržený tryskový pohon s pohonem 750 N.

Užitečné a chytré funkce

Společnost Waterrebel vyniká svým detailním přístupem. Jejich elektrický surf nabízí 3rychlostní režimy:

1) Dětský režim: Tento režim uzamkne výkon na úrovni, která je bezpečná a určená pro děti, aby se bavily.

2) Závodní režim: který odemkne vyšší výkon a následně,

3) Režim X: který umožňuje uživateli odemknout nejvyšší možný výkon po určitou dobu.

Surfovací prkno je nejen velmi dobře navrženo, ale má také mobilní aplikaci s mnoha funkcemi jako například:

GPS sledování pro jedno nebo více prken

– Geofence pro nastavení oblastí, kam se nesmí jezdit, pro Surf Rebel X

– Sledování a záznam vašich cest

– Upozornění (např. na pohyb prkna, aby nedošlo ke krádeži)

– Vyhodnocení

– Upozornění na servis

Waterrebels app

Naše spolupráce začala v roce 2016 a společnost MGM COMPRO pevně věří a drží tomuto produktu palce do budoucna. Jak říká sám tým Waterrebels – „Naše budoucnost je elektrická, buďte rebelové„.

Doporučené články

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Hybridní pohonná jednotka pro letecký průmysl

Inovativní spojení spalovacího motoru a moderního elektromotoru pro ultralehká letadla, posouvá hranice efektivity a ekologie v leteckém průmyslu. Hybridní jednotka se vyznačuje snížením spotřeby paliva a emisí, ale také nízkými provozními náklady a zvýšenou bezpečností. Sestavená z výkonného a lehkého spalovacího motoru, moderního elektromotoru a komplexního bateriového systému s chladícími systémy, představuje novou éru letectví, spojující výkon a udržitelnost.

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Byli jsme součástí České národní expozice na MSV 

Nejdůležitější strojařský veletrh v zemi se jako obvykle konal v říjnu letošního roku na brněnských veletrzích. Letos jsme se jej zúčastnili i my s naším novým projektem v rámci České národní expozice.

PARIS AIR SHOW 2023

PARIS AIR SHOW 2023

Letos v červnu proběhl nejdůležitější event v oblasti leteckého průmyslu. Je to měsíc, který patřil největší letecké akci na světě – Paris Air Show. MGM Compro bylo u toho a níže vám přináší report.

Zůstaňte v obraze: Přihlaste se k odběru novinek MGM COMPRO

Poslední dobou se toho děje na poli speciální elektroniky a elektromobility poměrně hodně, proto bychom vás rádi informovali o tom nejdůležitějším.
Naším cílem je infomovat vás o mezinárodních akcích, průmyslových aplikacích a výzkumných programech.

Partneři

Airbus
Nasa
Galactic
Siemens
Bell
Kontakt